Natuurbescherming

Natuurbescherming

Egel Woonhuis

Dit is een ideaal woonhuis voor egels. De ingang is zo gemaakt dat roofdieren geen kans hebben om bij de slapende egel te komen.Stel het egel-huis een beetje verdekt op in de tuin en leg er wat droge bladeren in.Dit Egel-woonhuis is ontworpen in samenwerking met de stichting egel-bescherming

naar de website

Nestkast New Mexico

Deze halfopen nestkast is ideaal voor de roodborst en winterkoning.U dient dan de kast niet hoger te hangen dan ongeveer anderhalve meter.Deze nestkast is en als alle andere nestkasten van Vivara goedgekeurd en getest door ornithologen van Vogelbescherming Nederland

naar de website

Zwaluw

Hier ziet U een nest die aangebracht is aan het plafond van een boerderijschuur.Het is een nest bedoeld voor zwaluwen.De zwaluw is een echte muggenvanger en dus heel erg gewenst op een boerderij.Het wemelt op een boerderij van de muggen en vliegen dus vogels en vooral zwaluwen zijn erg belangrijk in de buurt van boerderijen.

naar de website

Half open Kast

Dit is een nestkast met een half open constructie.U kan deze nestkast het beste plaatsen in de bovenhoek van een open tuinhuisje.Het is dan een perfecte broedplaats voor merels, grauwe vliegenvangers, roodborsten en witte kwikstaarten.

naar de website

Insectenhotel

Insecten worden helaas schaars in ons land en dat is heel vervelend.Wij hebben insecten nu eenmaal nodig om de natuur in evenwicht te houden.plaats dit insectenhotel in de tuin en U helpt de natuur in evenwicht te houden.

naar de website

Loungenest

Een heerlijk loungenest voor diverse soorten vogels om eens lekker en vooral veilig even uit te rusten.

naar de website

Nestkast Fauske

Deze nestkast is gemaakt van berkenhout.Het is eigenlijk een stuk uitgeholde boomstam met een dakje erop.Het is een nestkast met een hele natuurlijke uitstraling.De vliegopening is 50 millimeter dus ook geschikt voor een grote bonte specht of een spreeuw.

naar de website

Vetbolhouder

Een houder is ideaal om vetbollen in aan te bieden. Op het schaaltje passen 6 vetbollen. Handig wanneer het erg druk is in de tuin met vogels, want dan hoeft u niet zo vaak bij te vullen

naar de website

Pindacake Pakket

Een pindacake pakket vol met energie in een houten huisje.De cake kan opgehangen worden aan het haakjes en op de bodem is plek voor de losse mix.

naar de website

Luxe Voedertafel

Deze combi voedertafel biedt namelijk zaden, meelwormen en water tegelijk aan de vogels die vrolijk rond dwarrelen in uw achtertuin.Let wel op dat de kat niet in de buurt is.

naar de website

Conqueror-silo’s

Deze silo is ruim hoger dan een meter.Het is een silo met maar liefst zeven openingen en dat vinden de vogeltjes helemaal te gek.Ze zullen met z,n allen snoepen en genieten van het voer uit deze silo.

naar de website

Nestkast El Paso

De keuze in de nestkasten is bijna oneindig.De vogelstand neemt steeds verder af omdat er te weinig broedplaatsen zijn.Help de vogels en de vogelstand in Nederland te verbeteren door een nestkast op te hangen in uw achtertuin of ergens anders.

naar de website

Twist en Feed

Vogelpindakaas maar dan anders, dat is Twist & Feed. Twist & Feed potten zijn gevuld met hapklare ingrediënten zoals meelwormen, zonnebloempitten of zonnebloemkernen. Bekijk het assortiment.

naar de website

Vogeltaart

Vogels mogen ook wel eens smullen van een heerlijke taart.De kleine vogels in Nederland hebben het al moeilijk genoeg en kunnen wel wat extra voer gebruiken.Zet een vogeltaart in uw tuin en geniet van de vele kleine vogels die er van komen smullen.

naar de website

Houder

Deze pindakaas houder heeft plek voor maar liefst vier potten.U kan er voor kiezen om vier verschillende smaken in de houder te plaatsen.Hoe leuk is het wel niet om vier van die kleine vogeltjes zien smullen uit deze potten.

naar de website

Voeder Eekhoorn

Eekhoorns zijn hele leuke en vooral grappige dieren waar je uren naar kunt kijken.Ook de stand van de eekhoorn loopt erg terug.Help de eekhoorn aan extra voedsel door een voederhuis op te hangen.

naar de website

Voederhuis Eekhoorn

Geniet van de eekhoorns in de natuur of in uw tuin.Plaats een voederhuisje voor deze leuke dieren en kijk hoe deze leuke dieren genieten van het voer.

naar de website

Egel Voederbakje

Weet U dat er wel eens egels in uw achtertuin komen plaats dan een egel voederbakje met egelvoer in de tuin.

naar de website

Nestkast voor Specht

Dit is een perfecte nestkast voor een specht.Het is eigenlijk een uitgeholde berkenstam waar de specht zich heerlijk in thuis voelt.De specht vult de kast zelf met nestmateriaal.Hang deze nestkast het liefst ongeveer drie meter hoog in een bosrijke omgeving.

naar de website

Vetbollen

Deze grappige metalen vetbol-krans is geschikt voor 10 vetbollen.De vogeltjes zoals mezen en mussen kunnen makkelijk naast elkaar snoepen van de vetbollen.De vetbollen zijn van uitstekende kwaliteit vol met vitaminen en mineralen.

naar de website

Wandvoederhuisje

Een heel leuk wandvoederhuisje gemaakt van hout.Het voederhuisje heeft meerdere mogelijkheden om de kleine vogels van extra voer te voorzien.

naar de website

Raamvoederhuis

Kijk eens hoe leuk dit is.Een geheel doorzichtig voederhuisje die je heel eenvoudig aan het raam bevestigd met twee zuignappen.

naar de website

Dennenappel

Een dennenappel gevuld met pindakaas vormt een ware feestmaaltijd voor vogels. Het is een calorierijke maaltijd voor extra weerstand van de vogel.De vogels kunnen zich makkelijk vasthouden tijdens het snoepen van deze dennenappel

naar de website

Nestkast Juneau

De kleine vogels in onze achtertuin zullen heel blij zijn met de vele nestkasten welke opgehangen worden door de vele mensen met hart voor de natuur.Er zijn heel veel verschillende types nestkasten maar hebben tenslotte allemaal ten doel om de vogelstand in Nederland te verbeteren.

naar de website

Silobeschermer Maxi

Deze voedersilo met beschermer kan aan bijbehorende paal opgehangen worden.Zet deze paal met silo midden in uw achtertuin en laat de kleine vogels optimaal genieten van de zaden die ze zo nodig hebben.

naar de website

Vogelpindakaas

Vet is voor vogels in alle seizoenen, maar zeker in de winter een uitstekende bron van energie. De vetproducten van Vivara bevatten hoogwaardige ingrediënten waar vogels belangrijke calorieën en energie uithalen. Bekijk snel het uitgebreide assortiment.

naar de website

Zadenkrans

Een feestelijke zadenkrans voor de kleine vogels bij U in de achtertuin.Hang deze zadenkrans eenvoudig op aan de muur van de schuur of aan de schutting.De krans is gemaakt van talg gecombineerd met verschillende soorten zonnebloempitten

naar de website

Vetblokken

Vetblokken zitten boordevol energie voor vogels. Zo bevatten onze vetblokken, naast plantaardig en dierlijk vet, ook andere belangrijke voedingsstoffen zoals pitten en zaden of insecten. Vogels zijn er gek op.

naar de website

Nestkast voor Spreeuw

Een berkenkast met een vliegopening van 45 millimeter.Hang deze natuurlijke kast op een hoogte van drie meter en de spreeuw zal er dankbaar gebruik van maken.Laten wij met z,n allen de vogels helpen in het broedseizoen.De vogelstand in Nederland is zo dramatisch teruggelopen.Wij moeten helpen en dan kan heel eenvoudig door een nestkast op te hangen en vooral in de winter de vogels voorzien van extra voer.

naar de website

Nestkast Fairbanks

Deze ruime nestkast is voorzien van een vliegopening van 32 millimeter.Hierdoor is de kast uitermate geschikt voor koolmeesjes of kuifmezen.Het dakje van het nest is deze keer niet in een punt maar in een schuin naar voren lopend dak.

naar de website

Gevulde Kokosnoot

Een gevulde kokosnoot is ook een lekkernij voor de vogels.Vooral merels en lijsters zijn hier dol op.Hang een aantal van deze gevulde kokosnoten in de achtertuin of balkon.

naar de website

Raam voeder

Dit is pas echt helemaal gaaf.Bevestig deze voedertafel aan het raam en zie van heel dichtbij hoe de vogeltjes smullen van het voer op deze raamvoedertafel.

naar de website

Cumberland Groen

Een Cumberland wandvoederhuis is behalve praktisch ook nog eens sfeervol.Dat bemerkt U vanzelf wanneer U dit leuke voederhuisje aan de wand van uw schuur of tuinhuisje bevestigd.

naar de website

Nestkast met Balkon

Een extra veilig nestkast voor spreeuwen.Door de uitbouw van de vliegopening kunnen marters niet bij het nest komen.

naar de website

Pindahuisje

Een pindahuisje of pindasilo met een dakje erop zodat de pinda,s niet nat worden op een regenachtige dag.

naar de website

Beschermsilo

Deze voedersilo is zo gemaakt dat grotere vogel zoals kauwen, kraaien en duiven niet van het voer kunnen snoepen.Dus de pimpelmees, kuifmees, gekraagde roodstaart, huismus en alle andere kleine vogels kunnen ongestoord genieten van zaden.

naar de website

Nestkast Vernon

Een mooi afgewerkte nestkast met een schuin dak.de kast heeft een vliegopening van 28 millimeter welke is beschermd met een metalen plaatje.Door het metalen plaatje kunnen bijvoorbeeld spechten de opening niet verder open hakken.

naar de website

drinkschaal

In deze keramische serie zijn verschillende varianten verkrijgbaar! Allemaal in dezelfde schitterende natuurlijke tint. De producten zijn voorzien van een stevig ophangkoord van staaldraad.

naar de website

Drinkschaal Levico

Water is voor vogels heel belangrijk.Niet alleen om te drinken maar ook om te badderen en zo hun verenkleed in conditie te houden.Dus plaats een of meerdere vogelbaden in de tuin en geniet van de vele vogels.

naar de website

Beschermkooi

Deze veilige beschermkooi is voorzien van vijf openingen waar kleine vogels doorheen kunnen.Zo kunnen de grotere vogels er niet in waardoor de kleintjes op hun gemak van het voer kunnen genieten.

naar de website

Nestkast Denton

Deze mooie en perfect afgewerkte nestkast is aan de bovenkant breder dan de onderkant.Roofdieren kunnen niet in het nest komen dus de koolmezen en de kuifmezen kunnen hier veilig een nest maken.

naar de website

Nestkast Jamaica

Deze leuke nestkast is te verkrijgen met een vliegopening van 28 of 32 millimeter.

naar de website

Rotan Egelhuis

Een egel doet in de winter een winterslaap.Dan is het van groot belang dat hij goed beschut is.Dit egelhuis is gemaakt van rotan.Plaats deze rotan egelmand op een droge ondergrond en leg wat losse bladeren in de mand.

naar de website

Silo Aura

De vogels in Nederland hebben ons hard nodig om te kunnen overleven.Steeds meer gebieden verdwijnen en de vogelstand loopt dramatisch terug.Gelukkig zijn er heel veel mensen die de vogels willen helpen.Dat kan met een voedersilo of bijvoorbeeld een nestkast.Kijk eens op de website van Vivara en ontdek dat het heel eenvoudig is om de natuur een handje te helpen.

naar de website

Voederhuis XXL

Hang een metalen eekhoorn voederhuisje eenvoudig met een schroefje op aan de boom in uw achtertuin.De eekhoorn tilt zelf de deksel op om het voedsel eruit te halen.

naar de website

Nestkast Bedford

Deze nestkast heeft een ovale opening welke vooral heel geschikt is voor de gekraagde roodstaart.

naar de website

Nestkast Anchorama

Een mooi afgewerkte nestkast met een kleine vliegopening zodat deze kast geschikt is voor diverse kleine vogels.Denk hierbij maar aan de huismus of bijvoorbeeld de boomklever.De kast kan aan de zijkant open om hem na het broedseizoen weer helemaal schoon te maken.

naar de website

Raamsilo

Plak deze raamsilo op uw raam aan de achterkant van uw woning of bijvoorbeeld op het grote raam van uw appartement.De kleine vogels komen snoepen uit de silo en U kunt de vogels van heel dichtbij bekijken.

naar de website

Tuinhuisje Vogels

Een mooi en perfect afgewerkt houten tuin voederhuisje met een dakje zodat het voer droog blijft bij regen.

naar de website

Voedertafel Levanne

Dit is geen gewone maar een duurzame voedertafel.De voedertafel is vervaardigd uit gerecycled plastic.En dat is precies wat wij willen.Duurzaam en goed omgaan met onze natuur.

naar de website

Muur Feeder

Een voedersilo met een grote blauwe kunststof deksel die er voor zorgt dat het voer droogt blijft op een regenachtige dag.U kan precies zien hoeveel voer er nog in zit.

naar de website

Beschermkooi Tafel

En zo hoort het ook eigenlijk.Een voedertafel die beschermd wordt door een kooi die over de voedertafel wordt geplaatst.De kleine vogels kunnen makkelijk naar binnen en zich te goed doen aan al het eten wat voor ze klaar ligt.

naar de website

Voedersilo

Een compleet pakket bestaande uit een Adventurer voedersilo en 1 kilogram zonnebloemkernen. De chique donkergrijze aluminium zadensilo is 24 cm hoog en heeft 2 voederopeningen.

naar de website

Hangende Drinkschaal

Een perfecte keramiek drinkschaal om op te hangen in de tuin of balkon.De drinkschaal hangt aan een stevige metalen ketting.

naar de website

Meelwormenpakket

Vogels zijn dol op meelwormen.Dit pakket bevat zes vetbollen, vogelpindakaas met meelwormen en een gevulde kokosnoot.De meelwormen zitten vol met belangrijke voedingstoffen en mineralen die de vogels echt nodig hebben om gezond te blijven.

naar de website
Nostalux Buitenverlichting